Нещо ми се повреди тази на водача та въпроса ми е как се сменя защото смятам да си купя втора ръка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за пръскалка на чистачки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Росен Желев Покажи съобщениеНещо ми се повреди тази на водача та въпроса ми е как се сменя защото смятам да си купя втора ръка.
Last edited by ecotronic; d.m.y г., 19:57.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеПръскалката се вади като в основата се подпъхне нещо плоско и се напъва нагоре.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеЕ, не се ли разглабя цялата кора пред предния джам? Къде се пъха това плоско нещо?Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Или с карфичка се пъха в трите отвора да се отпушат.Може преди това да се кисне в Меглиоsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеИли с карфичка се пъха в трите отвора да се отпушат.Може преди това да се кисне в МеглиоНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Бе да ви кажа аз бърках с карфица - гоУема грешка. Скапах я. Новите, които съм купил са накиснати от 1 седмица в препарат. Колко мизерии плуват вътре - не е истина.
Скоро ще ги сменя.
Някой да внесе яснота как се сменя казанчето на чистачките. Мойто е спукано и тече кат лейка.ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщение.........
Някой да внесе яснота как се сменя казанчето на чистачките. Мойто е спукано и тече кат лейка.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Така е,може да използваш да си измиеш радиаторите...да си оправиш фаровете...да си разгледаш колата без броня...общо взето много нещаsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКойто икономисва от течност за пръскалки и си пие всичката шльокавица, вместо да сипе малко в резервоара, ще се запознае добре с устройството предна - дясна част от колата.
При мен случая е такъв с чакал!
От лявата страна е свраката!
Тая броня здраво място не остана по нея...ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Iltcho Покажи съобщениеМерси Любо!
п.п. Това е наврено на мама си в г.за...
166 2.4JTD-00г.
Comment
Comment